Sultan Sarayı Düğün ve Mevlit Salonu
https://www.malatyarehberim.com/dosya/firma/sultan-sarayi-dugun-ve-mevlit-salonu.jpg
DOĞRULANMIŞ GOLD ÜYE
Bu firma, MalatyaRehberim.com Gold Üyesidir. Sayfadaki bütün bilgiler firma yetkilisi tarafından doldurularak doğrulanmıştır.

Sultan Sarayı Düğün ve Mevlit Salonu

cash, credit card
$$$$
Akpınar Mah. Matim Karşısı Barbaros İlköğretim Okulu Yanı Battalgazi / Malatya Malatya TR

Malatya Sultan Sarayı Düğün Salonu, adresi, telefonu ve iletişim bilgileri. Malatya Düğün Salonu, kapalı düğün salonu, mevlüt veya canlı müzik seçeneği en özel gününüzde yanınızda. Malatya Düğün Salonları - MalatyaRehberim.com

Sultan Sarayı Düğün ve Mevlit Salonu Hakkında

Malatya Sultan Sarayı Düğün Salonu kurulduğu günden bu yana ev sahipliği yaptığı tüm organizasyonlarda, ilk günkü heyecan ile hizmetlerini sürdürmektedir.  Kaliteyi ve Müşteri Memnuniyetini, organizasyonların öncelikli ilkesi olarak benimseyen Sultan Sarayı , daha iyi ve profesyonel hizmet arayışı için konusunda uzman ahçılar ve deneyimli servis elemanları ile beraber çalışmaktadır.
Her alanda olduğu gibi hijyen ve sağlık kurallarının da organizasyon sektöründe önemli olduğunun bilincinde olan Sultan Sarayı titiz hizmetleri ile kısa zamanda  müşterilerinin beğenisini kazanmıştır.
Müşteri Memnuniyeti demek başarı demektir. Biz bunun farkında olduğumuz için konusunda uzman  personellerimiz ile sizlere hizmet vermekteyiz.
Özel Günlerinizde 2 katlı ve 2000 kişilik klimalı salonumuz ile sizi ve  değerli konuklarınızı en iyi ve konforlu bir biçimde  ağırlamak bizim için işten öte bir borçtur.   Çünkü Sizin Misafiriniz Bizim Misafirimizdir.
Geçen yılların, birbirinize duyduğunuz sevgi bağını güçlendirmesini, kalplerinizin ve ellerinizin birbirine daha sıkı kenetlenmesi dileğiyle,mutlulukla kalın.

 

 

Foto Galeri

Haritada Bakın