Sevgi Pınarı Kreş
https://www.malatyarehberim.com/dosya/firma/gorselimg_1592083140.jpeg
DOĞRULANMIŞ GOLD ÜYE
Bu firma, MalatyaRehberim.com Gold Üyesidir. Sayfadaki bütün bilgiler firma yetkilisi tarafından doldurularak doğrulanmıştır.

Sevgi Pınarı Kreş

cash, credit card
$$$$
Başharık Mah. Tarhan Sk. Topraksu Camii Yanı Malatya Malatya TR

Malatya Kreşler, Malatya Kreşleri, Malatya Anaokulları, Sevgi Pınarı Kreş, Sevgi Dolu Bir Eğitim İçin Sizleri 'Sevgi Pınarı Kreşi’ne' Bekliyor. 

Sevgi Pınarı Kreş Hakkında

Sevgi Pınarı Kreş  Malatya Başharık Mahallesi Topraksu Cami Yanında hizmet vermiş olduğumuz Kreşimizde; Çocuklarımızın beceri ve yaratıcılıklarını özgürce sergileyebilecekleri sağlıklı, eğlenceli, güvenli ve öğrenmeye ilgi uyandıran bir ortamda, kendine güvenen sorumluluklarını taşıyabilen, kendini değerlendirebilen, yaşadığı dünyaya duyarlı ve ilkeli bireyler olarak yetiştirmeyi hedefliyoruz. Sorumluluğumuzun çocuklarımızın düşünme yeteneğini geliştirerek, değişen ve gelişen dünyaya uyum sağlayan hayat boyu öğrenmeye açık bireyler yetiştirmek olduğuna inanıyoruz. HER ÇOCUK BİZİM İÇİN ÖZELDİR. Her çocuk farklı kişilik özelliklerine, ilgi – yetenek ve farklı öğrenim yapılarına sahiptir. Kreşimize gelen her çocuğun bireysel potansiyeline göre, özgüvenini kaybetmeden kendi hedeflerine ulaşabilmesi üzerine bir eğitim anlayışı ile hareket ediyoruz.

Verdiğimiz hizmette birincil önceliğimiz “Çocuklarımızı Sevgi ve Güven Dolu Bir Ortam İçinde, Sağlıklı, İyi Eğitim Almış Bireyler Olarak Yetiştirmek” dir. Hizmette önemsediğimiz ikinci önemli kriter “İletişim” Merkezinde çocuk olmak üzere anne/baba – çocuk – okul idaresi ile kurulacak sağlıklı iletişimin yine eğitimin verilebilmesi için ön şart olduğuna inanıyoruz. Çünkü iletişim kapılarını aralamadan sarf ettiğiniz tüm çabalar boşa gidecektir. Bunun içinse öğretmenlerimizde yine bazı özelliklerin olmasını arzuluyoruz: Samimiyet, sıcaklık, güleryüz, sevgi, güzel konuşma yeteneği, sabır.

Sevgi Dolu Bir Eğitim İçin Sizleri “Sevgi Pınarı Kreşi’ne” Bekliyoruz. 

Foto Galeri