Pizza Real Fuzuli
https://www.malatyarehberim.com/dosya/firma/pizza-real-fuzuli.jpg
DOĞRULANMIŞ GOLD ÜYE
Bu firma, MalatyaRehberim.com Gold Üyesidir. Sayfadaki bütün bilgiler firma yetkilisi tarafından doldurularak doğrulanmıştır.

Pizza Real Fuzuli

cash, credit card
$$$$
Fuzuli Cad. No:10 Malatya Malatya TR

Malatya Pizza Real Fuzuli, adresi, telefonu, konumu ve iletişim bilgilerine ulaşın. Pizza Real Fuzuli, Pizza Real Makro Avm ve İnönü Şubeleri ile hizmet vermektedir. Malatya'nın her bölgesine pizza siparişlerinizi zamanında teslim ediyoruz.

Pizza Real Fuzuli Hakkında

Kurumsal

2004 yılından bu yana Malatya'da pizza sektöründe adından söz ettiren, 2010 yılında Pizza Real markası ile Malatya halkına sınırsız hizmet sunan..

2009 yılında Malatya'da açtığı ilk şubesiyle faaliyetlerine başlayan yerel bir marka olan Pizza Real, geçen 2 yıllık süreçte kendisine ait , Malatya ilindeki şubeleriyle sektörünün en iyi markası olma hedefi ile hızla büyümektedir.

Ana ilkesini 'Müşteri Memnuniyeti Herşeyden Önce Gelir' olarak belirleyen Pizza Real, bu doğrultuda kalite ilkelerinden taviz vermeden, lezzet çeşitliliğini arttırarak, her damak zevkine hitap eden doğal ve sağlıklı tatlar sunmak amacıyla ürün yelpazesini sürekli geliştirmektedir.

"Gerçek Lezzetler" sloganıyla %100’lük müşteri memnuniyetini yakalamayı amaçlayan Pizza Real, bu iddialı hedefe ulaşmak için ekip çalışmasına ve merkez ile şubesinin uyumuna büyük önem vermektedir."

Pizza Real, Malatya genelinde süratle artan müşterileriyle, gıda güvenliği ve kaliteden ödün vermeden; lezzetli, sağlıklı, hesaplı ürünlerini hızlı ve güler yüzle sunarak her geçen gün büyümektedir.

Misyonumuz;

İnsanların yaşam kalitesini artıracak, sağlıklı (hijyenik), lezzetli, kaliteli gıda ürünlerini süratli, ekonomik ve güler yüzlü servis hizmeti ile sunmaktır.

Vizyonumuz;

Kendine özgü Konsept, Lezzet, Menü çeşitliliği, Taze (dondurulmuş olmayan) ve doğal ürünleri ve farklı hizmet anlayışı ile sektörde yeni bir kulvar oluşturmak ve bu alanda lider olmaktır.

Foto Galeri

Haritada Bakın