Ombre nedir? Malatya'da Ombre yapan yerler.
Ombre nedir nasıl yapılır, Malatya'da ombre yapan yerler.

Ombre nedir? Malatya'da Ombre yapan yerler.

Ombre nedir nasıl yapılır, Malatya'da ombre yapan yerler.

Ombre nedir? Malatya'da Ombre Yapan Bayan Kuaförler?
Artık mevsim fark etmeksizin herkes tarafından istenen ombre, saçın kendi uzunluğuna göre ayarlanacak şekilde sadece uçlara doğru geçişli geçişli olacak şekilde aydınlatılmasıdır. Ombre, daha çok yaz aylarında, güneş ve denizin etkileriyle doğal yollarla rengi açılmış ve ışıltı kazanmış saç görünümleri yaratmak için uygulanmaktadır.

Son dönemde ünlü isimlerin de uygulamaya başlamasıyla giderek çok daha popüler hale gelen ve istenen bu yöntem, kuaförlerin bu aralar en sık uyguladığı yöntemlerin başında geliyor. Yaz aylarında güneşten açılmış gibi bir görünüm katan ombre yöntemi, biraz daha iddialı olanlar ve yeniliği sevenler tarafından biraz daha çılgın görünümler yaratmak için de kullanılmaya başlandı. Doğal bir görünüm vermesi için saçların uçlarına doğru bir iki ton açılarak uygulanan ombre artık, saçların uçlarına doğru mor, mavi, pembe ve kırmızı gibi canlı renklerin de uygulandığı bir yöntem haline geldi.

Ombre saç yaptırmak istediğinizde öncelikli olarak saçınıza fön çekilerek düz hali ortaya çıkarılır. Daha sonra balyaj yapımına geçilmeden önce saçlara krepe yapılır. Krepe ve saçın yoğunluğuna göre, ne şekilde ve yoğunlukta bir ombre istiyorsanız o kadar balyaj uygulanır. Saçlara doğal bir görünüm verebilmek için ise saç uçlarına krepe yapılır. Krepeler yoğunlaşınca saç uçlarındaki ombreler daha az gözükür. Krepe daha az yapıldığında, ışıltılar daha fazla göze çarpar.

Ombre yapılacağı sırada saçınızın çok yağlı olmamasına ve saçınızın ağırlaşmasına neden olabilecek çok fazla ürün olmamasına dikkat etmek gerekir. Çünkü temiz bir saça ombre yapıldığında, ombre yapımında kullanılacak ürünler saça daha iyi temas edecek ve saç rengini daha iyi bir şekilde açabilecektir. Bunun yanı sıra ombre uygulaması yaptıracaksanız, saçınızın fazla işlem görmüş ve çok yıpranmış olmaması gerekmektedir. Sağlıklı bir görünüm elde etmek ve saçlarınızın sağlığını korumak için bu noktalara dikkat etmek gerekir.

Ombre hakkında daha detaylı bilgi için Malatya'da Murat Örnek Kuaför Salonuna uğrayıp bilgi alabilirsiniz.

Malatya Bayan Kuaför Salonları İçin Tıklayın : Malatya Bayan Kuaför Salonları

PAYLAŞ: