MALATYA SİEMENS - MALATYA ANKASTRE - MALATYA YAPI MALZEMELERİ
MALATYA Siemens - Miele - Teka - Franke - Dominox - Termikel - Thor - Philips
Bilgiç Ankastre ve Banyo Dünyası , Malatya ilinde Yapı malzemeleri sektöründe ticari faaliyetine başladı.Konut sektörünün o dönemlerde gelişiminin hız kazanması vede Şirketimizin aldığı doğru kararlar ,dürüstlük, kalite politikamız ve fark üretmemiz ile şirketimize bölgemizde hızla büyüyen bir ivme kazandırdı .Bu doğrultundan hareketle daha iyi hizmet etmek ve tüketicilerimizin kalite ,estetik ve kullanışlılık bakımından tüm beklentilerini karşılamak adına konut sektörün öncü kuruluşlarından bayilikler aldık.Şirketimiz bünyesinde 1 merkez mağaza 3 adet şube mağazamızla yapı ,yapı malzemeleri ,Ankastre , Malatya Beyaz eşya ,Elektronik ürünleri alanında binlerce çeşit ile Toptan ve Perakende satış şartları ile Malatya ve bölge illerde hizmet vermekteyiz.
Şirketimiz faaliyet alanında kalite ,estetik ve kullanışlılık bakımında öncü markalar olan Malatya Siemens - Miele - Teka - Franke - Dominox - Termikel - Thor - Philips - markaları ile ankastre beyaz eşya grubu ürünleri , marshall boya - Creavit - Vitra & Artema-Hydrocabin-Sanacrly-Class duş-Viole markaları ile`de Yapı malzemeleri (Banyo -Mutfak) grubu ürünleri yer almaktadır.Firmamız ticari faaliyet sürecinde bir çok markanın , bölge satışında önemli başarılara imza atarak, bayisi olduğumuz firmaların ve tüketicilerimizin takdirini kazanmıştır.
Bunu fırsat bilerektende sürekli yenilikçi bir anlayış sergilemekteyiz.Bu anlayış ile Ürünlerimizin ve sağladığımız servisin kalitesi ile bölgemize ve firmanıza katma değer kazandıracağımızdan hiçbir şüphemiz yoktur.
Bilgiç Siemens Ankastre İletişim Hattı : 444 4 117